ASU Forte

(2 klantbeoordelingen)

28,95

ASU Forte is 100% plantaardig en daarmee de eerste tegenhanger van glucosamine.

ASU Forte bevat drie krachtige ingrediënten;

 • ASU
 • gemberwortel-extract
 • Cat’s Claw plantextract

De sterke punten van ASU Forte:

 • Drie krachtige, ingrediënten in één formule: ASU (AvoVida™), gemberwortel-extract, Cat’s Claw-plantextract.
 • 100% plantaardig.
 • Wie geen baat heeft bij glucosamine, heeft dat in ongeveer 50% van de gevallen wel bij ASU Forte.
 • Geproduceerd door vooraanstaande West-Europese producent van voedingssupplementen, die voldoen aan de strenge GMP- en HACCP-eisen.
 • Kwaliteit getest door onafhankelijk laboratorium.
 • Etiket voorzien van informatie in uw eigen taal.
 • Levering in capsulevorm (vegetarische capsule). Voordeel van capsules ten opzichte van tabletten: snellere opname door het lichaam waardoor ze minder zwaar op de maag liggen.

Belangrijkste ingrediënt van ASU Forte is ASU, een speciaal bewerkt extract van avocado- en sojaolie. De afkorting ASU staat voor Avocado Soy Unsaponifiables. Het draagt daarmee op een andere wijze bij dan glucosamine, maar geeft in veel gevallen een vergelijkbaar resultaat.

ASU wordt aangevuld met krachtige extracten van gemberwortel en de Cat’s Claw plant, vandaar de toevoeging ‘Forte’. In de praktijk komt dit neer op een relatief sneller resultaat.

Allergenen: Geen - Niet bekend

2 beoordelingen voor ASU Forte

 1. Melanie

  Omdat ik denk dat wat de natuur ons gegeven heeft het dichts bij ons staat gebruik ik alleen natuurlijke supplementen en daarom kies ik voor Asu Forte.

 2. Johanna

  Ik gebruik dit al 3 jaar en heb er echt baat ben, ik ben blij dat ik Asu Forte gevonden heb, het brengt mij een hoop verlichting

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ingrediënten

Elke pot ASU Forte bevat 180 vegetarische capsules met elk 330 mg (150 mg ASU/AvoVida™, 130 mg gemberwortelextract en 50 mg Cat’s Claw-plantextract). De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag (660 mg). Hierbij zijn de doseringen van elk van de ingrediënten conform wetenschappelijke studies. Een pot gaat bij deze dosering drie maanden mee.

ASU Forte bevat de volgende ingrediënten:

AvoVida™ – ASU, onverzeepbare fractie van avocado- en soja-olie
Gemberwortelextract
HPM-Cellulose (plantaardige capsule)
Cat’s Claw-plantextract
Magnesiumstearaat
Maltodextrine
Soja-eiwitisolaat
Siliciumdioxide
Natuurlijke kleurstof E171 (capsule)

Netto inhoud: 115 gram.

De soja die voor de productie van ASU Forte wordt gebruikt, is gegarandeerd niet genetisch gemodificeerd.

SU Forte en onze andere supplementen

Glucosamine en chondroitine

ASU Forte is méér dan een vegetarisch alternatief voor glucosamine en chondroïtine. Het kan namelijk ook uitstekend door niet-vegetariërs worden gebruikt als aanvulling op die twee supplementen. De combinatie van de producten is zeer krachtig.

Arthro-5

De meeste kans op succes bestaat bij Arthro-5 het unieke supplement met maar liefst 5 ingrediënten voor soepele gewrichten. Glucosamine sulfaat, chondroïtine sulfaat en ASU worden hierin gecombineerd met hyaluronzuur en MSM. Al deze ingrediënten zijn aanwezig in de hoge doseringen zoals gebruikt in succesvol wetenschappelijk onderzoek. Er bestaat wereldwijd geen sterker gewrichtsbeschermend supplement!

De ASU Forte-ingrediënten gemberwortelextract en Cat’s Claw-plantextract zijn uit Arthro-5 weggelaten vanwege enkele contra-indicaties bij medicijngebruik. Dit zou het gebruik van Arthro-5 voor veel mensen belemmeren.

Gebruik

Het aanbevolen gebruik ASU Forte is 2 capsules per dag. U kunt deze naar keus tegelijk of verdeeld over de dag innemen. Het verdient wel de voorkeur om de capsules in te nemen bij de maaltijd(en).

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen dienen niet te worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding.

Heeft u moeite met het doorslikken van capsules? U kunt de capsules openen door de helften van elkaar te schuiven. De inhoud kunt u mengen in vruchtensap of yoghurt.

Medicijninteracties

Bloedverdunners en stollingsremmers

Gemberwortelextract is een van de ingrediënten van ASU Forte. Dit extract kan een interactie aangaan met bloedverdunnende/stollingsremmende medicijnen. De interactie betreft een versterking van het effect van het medicijn. Indien u bloedverdunnende/stollingsremmende medicijnen gebruikt en wilt beginnen met het innemen van ASU Forte raden wij aan dit eerst te overleggen met uw arts.

Immuunonderdrukkende medicatie

Cat’s Claw-plantextract heeft een stimulerende werking op het immuunsysteem. Daarom wordt afgeraden Cat’s Claw te gebruiken in combinatie met immuunonderdrukkende medicatie.

Waarschuwingen

Zwangerschap/borstvoeding

Gebruik ASU Forte niet als u zwanger bent, de intentie heeft zwanger te worden of borstvoeding geeft. Het supplement heeft zeer een gunstig veiligheidsprofiel maar er zijn geen studies verricht die een eventuele nadelige invloed op het (ongeboren) kind kunnen uitsluiten.

Galstenen

ASU Forte bevat gemberwortelextract. Dit ingrediënt kan, net als gember in voeding, de afgifte van gal bevorderen. Indien er galstenen in de galblaas aanwezig zijn kan gemberwortelextract een galsteenaanval opwekken. Dit supplement dient u dan ook niet te gebruiken wanneer u in het verleden last heeft gehad van galstenen. Er hoeft geen probleem te zijn wanneer de galblaas is verwijderd.

Kwaliteit

Als u voor ASU Forte kiest, kiest u voor kwaliteit. Wij kunnen die op de volgende wijze garanderen:

Productie door vooraanstaande West-Europese producenten van voedingssupplementen, die voldoen aan de strenge GMP- en HACCP-eisen. Dat betekent dat de fabrikanten procedures volgen die voedselveiligheid en -hygiëne waarborgen. Ook is voor ons optimale communicatie mogelijk met de fabrikanten, wat resulteert in een veilige en kwalitatief goede productontwikkeling.
Zuiverheid. Al onze supplementen worden gecontroleerd op verontreinigingen door een onafhankelijk laboratorium.
Correcte, hoge dosering, gebaseerd op wetenschappelijke studies.
Levering in capsulevorm waardoor de opname sneller is dan bij gebruik van tabletten. Een snellere opname resulteert in een geringere kans op overgevoeligheid van de maag.

Overgevoeligheid maag-darmstelsel

Ernstige neveneffecten zijn nooit geconstateerd bij gebruik van de verschillende ingrediënten in ASU Forte. De lichte neveneffecten die bij sommige mensen optreden, betreffen meestal overgevoeligheid van het maag-darmstelsel.

Gebruik op jonge leeftijd

Het gebruik van ASU Forte door kinderen en jongvolwassenen wordt afgeraden. Als uitgangspunt wordt genomen dat het lichaam volgroeid moet zijn op het moment dat met het gebruik wordt begonnen. Onder ‘volgroeid’ wordt zowel de botontwikkeling als de hormonale ontwikkeling verstaan. De reden dat ik dit aanbeveel is dat er geen onderzoek is gedaan naar de veiligheid van dit supplement bij kinderen en jongvolwassenen.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0