L-Glutamine Ultra Pure 400gram

19,90

  • Ultrazuivere Japanse kwaliteit

  • Zeer populair onder sporters in alle categorieën

  • Snel oplosbaar door zeer fijne structuur

L-Glutamine Ultra Pure is populair onder sporters

L-glutamine is een populair voedingssupplement. Sporters in verschillende disciplines gebruiken het met name na de training, maar ook gedurende de dag.

Glutamine wordt in vrij grote hoeveelheden gebruikt. Soms tot wel 40 gram per dag. Een dergelijke hoge dosering is iets dat wij afraden (zie gebruiksinstructie).

Een gespreide inname van meerdere grammen glutamine per dag kan echter zonder problemen gebruikt worden, mits een L-glutamine-supplement gebruikt wordt dat vrij is van verontreinigingen.

Japanse kwaliteit L-Glutamine Ultra Pure

Dit ultrazuivere L-glutaminepoeder is geproduceerd door een vooraanstaande Japanse producent. Het is een ultrafijn kristallijn poeder, dat snel opneembaar is.

De L-glutamine is geproduceerd door fermentatie van vegetarische grondstoffen en dus ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Veiligheid

Voor Power Supplements is de gezondheid van haar klanten de voornaamste zorg. Er is een discussie gaande tussen wetenschappers over de veiligheid van L-glutamine. Mogelijk is de inname van L-glutamine onveilig bij een hogere inname én als er op dat moment weinig andere aminozuren aanwezig zijn in het maag-darmstelsel en in het bloed. Om L-Glutamine Ultra Pure veilig te kunnen gebruiken adviseren wij daarom de uitgebreide gebruiksinstructie te volgen die rechts wordt beschreven bij ‘Dosering’.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “L-Glutamine Ultra Pure 400gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoud

400 gram L-glutamine poeder.

Ingrediënten

L-glutamine

Dosering

Belangrijke gebruiks-instructies om L-glutamine veilig te kunnen gebruiken:

Doseer niet meer dan 1 maatschep* L-glutamine (ongeveer 1,5 gram) per uur en niet meer dan zo´n 10 gram per dag.
Gebruik L-glutamine bij voorkeur niet direct bij het ontbijt, maar wacht 1 tot 2 uur.
Gebruik L-glutamine bij de andere maaltijden van de dag binnen twee uur na die maaltijden.
Tijdens en/of na het sporten kan ongeveer 5 gram glutamine (3 maatscheppen) gebruikt worden, wanneer dit wordt gecombineerd met snel verteerbaar wei eiwit, eiwit hydrolisaat (peptiden) en/of BCAA aminozuren en/of Essentiële Aminozuren.

Een andere wijze van gebruik hoeft niet noodzakelijkerwijs onveilig te zijn, maar de veiligheid dient nog te worden aangetoond.

* Een 2,5ml maatschepje wordt meegeleverd in de pot.

Winkelwagentje
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0