Vitamine C

26,90

Vitamine C is de vitamine die wereldwijd het meest wordt gebruikt in supplementvorm. Helaas is die vitamine C in 99,9% van de gevallen synthetisch. Synthetische vitamine C is een geïsoleerd molecuul zonder de van nature bijkomende hulpstoffen zoals ‘vitamine P’ (rutine).

Inhoud 180 capsules

 • 100% natuurlijke vitamine C
 • Van biologisch verbouwde acerola-kersen
 • Vrij van synthetische vitamine
 • Bevat bioflavonoïden en andere voedingsstoffen uit acerola
 • Minder zuur dan synthetische vitamine C
(6 klantbeoordelingen)

Natural Vitamine C van Power Supplements is een natuurlijke extract van biologisch verbouwde acerola-kersen. Het bevat behalve vitamine C ook natuurlijke rutine, ascorbigen en choline. Het is vrij van synthetische Vitamine C. De hoeveelheid vitamine C uit één capsule komt overeen met ruim anderhalf maal de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Veel zogenaamd natuurlijke vitamine C supplementen zijn helaas toch niet volledig natuurlijk. Vitamine C-rijke plantenextracten worden namelijk regelmatig aangevuld met synthetische vitamine C om het gehalte van de vitamine van het extract op te voeren. Natural Vitamin C van Power Supplements is echter gegarandeerd vrij van synthetische toevoegingen. Ook de vruchten waarvan dit extract is gemaakt, zijn vrij van synthetische toevoegingen aangezien ze zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest hebben kunnen groeien.

Functies van vitamine C:

• Energieproductie / Vermindering van vermoeidheid
• Productie van collageen voor sterke botten, huid, gewrichten, pezen, tanden en tandvlees
• Herstel van niveaus van actieve vitamine E
• Algemene ondersteuning van het immuunsysteem • Ondersteuning van het immuunsysteem tijdens en na intensieve inspanning (bij een dosering van twee capsules per dag).
• Bescherming van DNA, eiwitten en vetten tegen oxidatieve schade

Eén capsule bevat: 250 mg extract van acerola-kersen. Dit levert minimaal 125 mg natuurlijke vitamine C (156% ADH) met natuurlijke co-factoren.

Aanbevolen gebruik: Neem dagelijks 1 capsule in bij een maaltijd. Neem vitamine C bij voorkeur niet in bij maaltijden die rood vlees bevatten. Maximale dosering van 4 capsules per dag niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines.

Ingrediënten: Natural Vitamin C bevat: rijstzetmeel, Extract van biologisch verbouwde acerola-kersen, Rundergelatine (capsule).

6 beoordelingen voor Vitamine C

 1. Kees

  Mijn vriendin heeft mij dit aanbevolen, dus ik heb het gekocht. Heel betaalbaar en als vitamine C de biologische Indiaanse kruisbes

 2. Corstiaan de Vries

  Ik bestel deze vit C voor mezelf, m’n familie en patiënten. Een zeer goede aanvulling op het dagelijks voedsel.

 3. nathalie_ck (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben heel blij dat wij pure vitamine C capsules hier gekocht hebben. Wat de doorslag gaf om het te kopen was dat het niet synthetische vitamines bevat maar alleen in de natuur voorkomende vitamine C.

 4. Elena

  IK was al een lange tijd op zoek voor mij en mijn gezin naar de juiste vitamine C. Die heb ik nu gevonden, niet te hoge dosering, gemaakt van biologische bessen.

 5. devries.c.c (geverifieerde eigenaar)

  In mijn praktijk een veel gebruikte natuurlijke vitamine. Een aanrader.

 6. Eric Bonheure (geverifieerde eigenaar)

  puur spul, betaalbaar ook. De 156% van de ADH en het synthetischloze, bevorderen een zeer goede aanvulling en bescherming tegen de overdaad aan ‘vrije radicalen’ in onze hedendaagse samenleving.

  • Eric Bonheure (geverifieerde eigenaar)

   De kwalitatieve inhoud van de door mij aangekochte producten (zie vorige reviews) hebben jullie net nu, terwijl vele mensen zouden gebaat zijn bij het supplementeren met ‘Pure Supplementen’, een aanzienlijke prijsverhoging doorgevoerd. Dit getuigt enkel en alleen van kortzichtig, en misschien zelfs dwangmatig, puur commercieel denken en ageren. Op zoek naar meer menselijkheid dus..!

   • Pure Supplementen (geverifieerde eigenaar)

    Beste Eric,

    Het is jammer dat je dit zo ziet. De prijsverhoging is tot 2x doorgevoerd door onze leverancier. Omdat onze producten niet hoog geprijsd zijn in vergelijking met andere gelijksoortige producten, zijn wij genoodzaakt deze prijsverhoging te verwerken in onze producten. Het is noodzakelijk omdat anders de marges te klein worden en het verkopen van deze producten niet meer interessant zijn voor ons is.

    Wij zijn een organisatie die met minimale prijzen en marges werkt en wij hopen een kwalitatief goed product tegen een redelijke prijs te verkopen.

    Robert van Boxtel

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *